MEGRAD d.o.o. d.o.o. je tvrtka koja se pojavila na građevinskom tržištu 1990.g. Kontinuiranim rastom tokom godina uspješnog rada dolazi do 150 zaposlenika i vrlo stabilne pozicije na tržištu. 2007.g. poslovanje tvrtke dijeli se na četiri zasebne tvrtke koje nastavljaju kontinuitet poslovanja svaka u svom segmentu: razvoju projekata, izvođenju i upravljanju zgradama.

Krizu na tržištu koja počinje 2009.g., osobito izraženu u graditeljstvu, preživljava jedino tvrtka MEGRAD-OBJEKTI d.o.o. koja danas nastavlja kontinuitet grupe. U tvrtki MEGRAD-OBJEKTI d.o.o. danas su koncentrirana sva znanja, iskustvo i resursi iz 22 godine bavljenja građevinarstvom i poslovanjem sa nekretninama.
 
         
 
Tvrtka je ugovornim odnosima ojačana sa vrhunskim stručnjacima iz pravnog i ekonomskog segmenta, te elektro i strojarskim inženjerima. Takvom koncepcijom stvoren je tim stručnjaka koji može preuzeti svaki posao vođenja projekta, vođenja nadzora ili projektiranja, legalizacije bespravno izgrađenih zgrada ili upravljanje zgradama. Baštinimo i sve referentne realizacije nekadašnje grupe Megrad, obzirom na kontinuitet zaposlenika i vlasnika.